No.2
リモンチェッロヨーグルトゼリー (4人分)
Limoncello yogurt jelly (Servings: 4)
Gelatina di yogurt al limoncello
鍋に牛乳150cc、砂糖大さじ2、ゼラチン小さじ2を入れ5分ほど置き、その後弱火で混ぜながら溶かす。
火から外し荒熱をとり、無糖ヨーグルト150cc、リモンチェッロ大さじ2、レモン果汁1個分を加えてよく混ぜ型に入れる。
レモンの皮をすりおろしてふりかけ冷蔵庫で冷やし固める。
Pour 150cc of milk in a saucepan, and add 2 tablespoons of sugar and 2 teaspoons of gelatin and leave for 5 minutes, then melt them over low heat, stirring constantly. Remove from heat and add 150cc of unsweetened yogurt, 2 tablespoons of Limoncello, and the juice of one lemon. Mix well and pour into a mold. Sprinkle with grated lemon zest and chill in the refrigerator until firm.